Voor biologische verzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit komt u naar ínbalance face- & bodycentre. Wij zijn een duurzame schoonheidssalon die enkel 100% natuurlijke en biologische producten gebruikt. Deze producten worden altijd volledig afgestemd op uw huidconditie. Ook de biologische verzorgingsproducten voor thuis worden voor u persoonlijk geselecteerd door ínbalance face- & bodycentre.

Biologische verzorgingsproducten van ínbalance face- & bodycentre

Bij ínbalance face- & bodycentre kunt u uitstekend terecht voor diverse biologische verzorgingsproducten. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar u uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan producten van S.P.A., PUURR en Les Gavots de Provence. Naast producten voor thuis kunnen wij u ook van dienst zijn met heerlijke behandelingen in onze saloncabine en wellness chalet. Onze schoonheidsspecialiste Loes Frijters helpt u graag met verschillende behandelingen voor lichaam en geest. U wordt bij ons van top tot teen verzorgd en zodoende kunt u helemaal tot rust komen. Gaat u voor een massage of heeft u liever een welness behandeling? Die keuze maakt u helemaal zelf. Voor beide behandelingen bent u bij ínbalance face- & bodycentre in ieder geval aan het juiste adres.

Telefonisch of online een afspraak maken

Wilt u biologische verzorgingsproducten bestellen of een afspraak maken voor een schoonheidsbehandeling? Dat kan online of via de telefoon: 06 266 031 12. De salon van ínbalance face- & bodycentre vindt u aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Biologische visagie | Body centre Bergen op Zoom | Body sugaring Bergen op Zoom