ínbalance face- & bodycentre is u graag van dienst als u op zoek bent naar een schoonheidssalon voor body sugaring in de omgeving van Bergen op Zoom. Wij vinden duurzaamheid zeer belangrijk. Dat komt onder andere omdat onze schoonheidsspecialiste Loes Frijters al haar hele leven natuurlijke producten gebruikt voor de verzorging van lichaam en geest. ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom maakt voor body sugaring daarom uitsluitend gebruik van biologische en duurzame producten.

Body sugaring in Bergen op Zoom bij een specialist als ínbalance face- & bodycentre

Voor body sugaring bent u bij een specialist als ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom helemaal op de juiste plek. Body sugaring is een eeuwenoude, natuurlijke manier van ontharen en wordt ook wel suiker ontharen genoemd. Deze ontharingsmethode is afkomstig uit de Arabische wereld en is met veel succes geïntroduceerd in diverse salons en praktijken in Nederland. Bij body sugaring wordt voor het ontharen in plaats van hars sugar paste gebruikt. De pasta hecht zich enkel aan de haren en niet aan de huid. De sugar paste is puur en bevat geen chemische toevoegingen die allergische reacties kunnen veroorzaken. Daardoor is body sugaring veiliger dan ontharingsmethodes met hars.

Voor het hele lichaam

Bij ínbalance face- & bodycentre aan de Wouwsestraatweg 55 in Bergen op Zoom kunnen alle delen van het lichaam onthaard worden met body sugaring. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op via 06 226 031 12.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Persoonlijke biologische verzorging | Phytotherapie Bergen op Zoom | S.P.A. Aromatherapie