ZAO MAKE-UP

ZAO make-up is door twee vrienden in Frankrijk ontwikkeld. Zij vonden dat we samen moeten werken aan een duurzame wereld en dat ook make-up met respect voor klant, milieu, water en dier ontwikkeld moet worden. Ze ontwikkelden een mooie make-up met ingrediënten van biologische afkomst en 100% natuurlijke kleuren, wat tevens goed is voor de huid. Natuurlijk zijn ze open en transparant over de producten en formules.

Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren, de zijdezachte texturen en de buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid!

ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld*
ZAO make-up is huidverzorgende cosmetica, verrijkt met actieve biologische ingrediënten om jouw huid op een delicate manier te verfraaien. Om mooie make-up te combineren met een goede verzorging van de huid, heeft ZAO voor ingrediënten gekozen die specifieke eigenschappen bevatten:
• Demineraliserend: bamboestengel poeder en een hoge mate van silica (75%) zorgen voor elasticiteit van de huid
• Antibacterieel: gemicroniseerd zilver als natuurlijke conservering voor het product en als desinfectans voor de huid
• Antioxidanten: extract van ginkgo Bilbao blad, aloë-vera, carnauba wax, granaatappelboter en karitéboter. Al deze ingrediënten beschermen tegen vrije radicalen dankzij hun essentiële vetzuren. 

Verpakking van bamboe
Bamboe is door zijn uitzonderlijk snelle groei een kanjer in CO2 opslag! Door deze koolstofopslag van bamboe verkleint ZAO zelfs haar negatieve ecologische voetafdruk! Pure ecologische winst dus. De bamboe producten worden geleverd in gerecyclede katoenen zakjes, die verpakt worden door mensen met een beperking. 

De ZAO-verpakkingen zijn navulbaar en duurzaam. De verpakkingen zijn simpel en innovatief. De verpakkingen kun je eindeloos gebruiken, refill na refill na refill... Een navulling is goedkoper en beter voor het milieu. Wees creatief en wissel de diverse kleuren uit het talrijke assortiment af. Je kunt haast spreken van Hollandse zuinigheid; voor de knip maar ook voor het milieu.

*met uitzondering van nagellak.