Home » Gezichtsbehandelingen » Seizoensbehandeling

Winterbehandeling; Nu als thuisbehandeling voor jou.

Neem de Tijd!

De DIY winter thuisbehandeling; voelt net zoals jij in je favoriete bos wandelt. Het geeft jou een waar bosbad gevoel. Niet alleen het wandelen zelf, maar ook de geur van `t bos is positief voor je gezondheid! En dat kunnen we allemaal zeer goed gebruiken nu iedereen door de lockdown meer in huis verblijft. Naaldbomen bijv. ruik je gemakkelijk omdat ze hun vluchtige stoffen verspreiden die jij als 'Dennengeur' erkend. De etherische olie van 'Den' bevat die vluchtige stoffen en heeft daarom dezelfde positieve eigenschappen als die het bos jou geeft. Het werkt antiseptisch en is `n boost voor je immuunsysteem. Het geeft letterlijk lucht, omdat het ademhalen gemakkelijker maakt en slijm losmaakt. Deze thuiswinterbehandeling voor je huid geeft je dezelfde voordelen. Met als extra dat jouw huid schoon & winterfris aanvoelt, door de bijgeleverde reiniger, peeling en masker. Strijk ook eens lekker door je haren, zoals jij dat doet wanneer jij je muts afzet na die wandeling; met de bijgeleverde Niet-vette haarlotion.

Dit alles in een beautybox verpakt inclusief gebruikersaanwijzing met de genummerde producten; zoals jij gewend bent van de salon.

En dat maakt nou net het verschil!! Dat zie je en dat voel je...  koop ze bij jouw vertrouwde salon inbalance face- & bodycentre.

Nu tijdelijk voor maar €42,50

Deze behandeling is niet te boeken voor in de salon wegens de Covid 19 lockdown maatregelingen vanuit de overheid.

Je kunt het pakket bestellen, via de digitale middelen zoals; Whats-App, Mesenger, Email,Telefonisch, Of `t Contact website formulier en laten bezorgen. Geheel verzorgd met jouw gebruikersaanwijzing op maat, in een prachtige doos. 

(t/m 5 km=gratis).

(Verzenden doen we ook, maar wel met €5,95 verzendkosten).

 

Tijdsduur: ±1uur en 15min

Wat mag je verwachten van jouw beautybox?
- Start met een infusion-thee

- Diffusion Hivernille- geur
- 100% e.o. TT42 diepere luchtwegen voor je immuumsysteem op te vijzelen

- Michelair water
- Diepte peeling
- Crème masker
- Een heerlijke geurende Niet vette haarlotion
- Gebruikers aanwijzing: product gebruik

- Hoofdhuid massage aanwijzing

- Verzorgingscrème

De geldigheidsduur betreft; t/m eind maart 2021.

De seizoensbehandelingen zijn gericht op het stimuleren van de zintuigen: zien, ruiken, proeven en voelen. Kortom: ervaren!