Bindweefselmassage

Prijzen
 Bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté aangepast in een behandeling: €19,-

• Bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté: €109,- 60 min.
Deze behandeling bestaat uit reiniging, bindweefselmassage en dag- of nachtverzorging aanbrengen.

• Bindweefselmassage kuur: €520,- per 5 x 60 min.( in één keer vooraf te betalen)
Een bindweefselmassage geeft het beste effect als het in kuurverband wordt toegepast van 1x   per week in een tijdsbestek van 6 weken.

Een bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag van de huid. De doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd en de huid wordt aangezet tot celvernieuwing, -versteviging en de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
Deze massage wordt ook bij de littekenbehandeling ingezet om de verkleving van de opperhuid met de lederhuid tegen te gaan. We reinigen de huid vooraf, daarna komt de massage met een kuurolie, afsluitend met een dag- of nachtverzorging.

Effecten van bindweefselmassage
• Stimulatie huiddoorbloeding
• Verjonging huidstructuur
• Verbetering huidconditie
• Verbetering opname werkstoffen
• Stress reductie

Zweedse massage 

Prijs per minuut, maximaal 60 min.: €1,25 per minuut
De Zweedse massage is een van de meest gebruikte massage vormen. De term Zweedse massage staat eigenlijk voor de klassieke massage. Er wordt uitsluitend met de handen gewerkt. De Zweedse massage onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting.

Omdat de Zweedse massage zowel voor het gelaat als het gehele lichaam kan worden ingezet wordt er, afhankelijk van je huidconditie, olie, crème of lotion worden gebruikt.  En de tijd is puur persoonlijk afhankelijk van je wensen.

Effecten van de Zweedse massage
Een goede doorbloeding en hulp bij zelf herstellend vermogen en ontspanning.

Bamboemassage 

De bamboemassage voor het gehele lichaam €70,- 60 min.
De combinatie van de bamboestokken en de aanraking van warme masserende handen zorgen ervoor dat de spanningen en spierknopen verdwijnen. De zenuwuiteinden in de huid en spieren worden geprikkeld. De massage is bloedsomloop verbeterend, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. 

Effecten van bamboemassage
Een bamboemassage zorgt voor een complete ontspanning van zowel lichaam als geest.  Het is een stimulerende behandeling voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om je toxines af te voeren.

Warm waterkussen massage 

Prijs: €38,50 30 min. / €70,- 60 min.
Tijdens een warm waterkussen massage lig je op je rug op het kussen. Het warm waterkussen is gevuld met warm water van ca 40°C. Tijdens de massage beweeg ik de handen en onderarmen tussen het lichaam van jou en het warm waterkussen. Er wordt gemasseerd met een ruime hoeveelheid warme massageolie.  
Het is uitermate geschikt voor als je niet zo goed op je buik kunt liggen. Bijvoorbeeld mensen met rugklachten, ouderen en baby’s, maar ook voor iedereen zonder lichamelijke klachten of ongemakken is het een weldadige massage. Met de zwangerschap massage op `t warmtekussen ben ik gestopt! Alhoewel ik het geleerd heb; blijkt het niet goed te zijn net als een Hotstone massage, kunnen er teveel afvalstoffen in de baarmoeder terecht komen.

Effecten van warm waterkussen massage
Door het warme water ontspannen de spieren sneller en wordt je doorbloeding vergroot. Hierdoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Het warme water omarmt je lichaam en zorgt voor een complete ontspanning van lichaam en geest. 

Zwangerschapsmassage 

Deelmassage: ± 30 min. voor €38,50, gehele lichaam: ± 60 min. voor €70,-
Een mama verwenkuur: 10x gehele lichaam voor €590,- (in één keer vooraf te betalen) 

Ook leuk om als cadeau te geven!

Prenatale zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een mooie periode met veel veranderingen in het lichaam en het is soms ook zwaar voor de aanstaande moeder. Zeker in een tijd waar bijna elke aanstaande moeder werkt. Dat kan ik je uit ervaring vertellen als moeder van 4 kinderen. Als de aanstaande moeder relaxed en ontspannen is, dan werkt dat door op je ongeboren kindje. Massage is dus prettig voor moeder en kindje(s). Je kunt na de derde maand een prenatale zwangerschapsmassage ontvangen. 

Effecten van een prenatale zwangerschap massage
• Lichamelijke klachten verlichten
• Geestelijke en emotionele spanningen verminderen 
• Maakt de spieren soepeler
• Positief effect op je slaap
• Minder aanmaak van stresshormonen
• Minder complicaties tijdens bevalling, ook blijkt het percentage premature geboortes kleiner te zijn
• Verbetert de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor moeder & kindje(s)

Postnatale zwangerschapsmassage
Ook na de zwangerschap kan een postnatale massage een weldaad voor jou als moeder zijn. Het helpt je sneller te herstellen na de bevalling (ontzwangeren). Ook help het om je spieren te ontspannen die je extra gebruikt in verband met borstvoeding en het dragen van je baby. Je levensritme is anders geworden en je zult waarschijnlijk ook weer gaan werken. Het is dus tijd dat je extra voor jezelf zorgt. 

Je wordt heerlijk in de watten gelegd met een zwangerschapskussen en verwarmde baddoeken. Het vermindert stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid.

Na 4 weken kan er na de bevalling gemasseerd worden en na 6 weken bij een keizersnede.

Kruidenstempel massage 

Prijzen kruidenstempel massage
 Gezicht, hals en decolleté: €65,- 30 min.
• Rug, armen en benen: €85,- 45 min.
• Lichaam en gezicht: €135,- 75 min.

Een kruidenstempel massage is een dieptemassage waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde katoenen kruidenbuiltjes (stempels) om het lichaam te verwarmen. De kruidenbuiltjes bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden die een krachtige, helende werking hebben. De kruidenstempels worden verwarmd in een bamboe stoommand. Ik masseer je daarna met de warme kruidenstempels en massageolie. 
Gebruikte olie naar huid/lichaamconditie en persoonlijke geurbeleving.

Effecten van kruiden stempel massage
Het effect ervan is overweldigend. De stofwisseling zal versnellen en de bloedsomloop van het lichaam wordt geactiveerd. De bloedvaten verwijden zich, waardoor het lichaam gezuiverd wordt omdat er meer afvalstoffen het lichaam verlaten.

Hoofdhuid massage 

Als losse behandeling: €15,- 10 min.

Tijdens een behandeling kost deze behandeling €12,- extra
Bij mensen zit de energie vooral vast in het hoofd, schouders en hoge rug gebied. Je krijgt vaker last van hoofdpijn, nervositeit, nekpijn en rugpijn. Vandaar dat al deze gebieden worden meegenomen in deze massage. Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdhuid massage het hele zenuwgestel tot rust.

Effect van een hoofdhuid massage
• Vermindert spanning en stress
• Brengt het denken tot rust
• Werkt zéér ontspannend
• Verbetert de nachtrust
• Minder vermoeidheid en stress 
• Verlicht pijn en stijfheid in nek-  en schoudergebied
• Kan hoofdpijn verlichten
• Verbetert de concentratie
• Stimuleert de doorbloeding
• Houdt het haar gezond en stimuleert de haargroei

Penseelmassage 

Tijdens een behandeling kost deze behandeling €10,- extra
Als losse behandeling: €20,-
Het voelt fluweelzacht aan: jouw beleving is als aan het strand liggen met een tintelend zacht briesje over je gelaat…Met de penseelmassage kun jij even heerlijk ontspannen en wegdromen.

Deze bijzondere en ontspannende gezichtsmassage wordt uitgevoerd met twee penselen. De beide penselen gaan met langzame, vloeiende penseelstreken over het gezicht, hals en het decolleté. Door de zachte aanraking van penselen en verwarmde olie ontstaat er een zeer ontspannend effect. Maar de penseel massage kan ook zonder olie gebruikt worden.Dat is een massage waarbij de doorbloeding gestimuleerd wordt de zenuwuiteinden in de huid worden geprikkeld.

Effecten van een penseelmassage
Middels deze massage worden de zenuwuiteinden, de tastcellen in de huid en de donshaartjes geprikkeld. Door een kettingreactie ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren. Daarom is de penseelmassage ook zeer geschikt voor de rijpere en/of gevoelige huid.