Mijn salon

Schoonheidsspecialiste Loes Frijters van schoonheidssalon ínbalance Bergen op Zoom
Met veel enthousiasme ben ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste op 12 november 2004 gestart met mijn salon ínbalance face- & bodycentre. De salon bevindt zich naast een woonhuis met een mooie aangrenzende wellnesstuin. 

Mijn salon bevindt zich op de Wouwsestraatweg 155. De salon ligt een beetje verscholen achter op het erf naast een ander bedrijfspand, ongeveer 50m van de straat af en staat met een bord aangegeven. Het is er heerlijk rustig en toch midden in de bedrijvigheid van de stad. 

Goed bereikbaar en gratis parkeren
De salon bevindt zich aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom (15 min. loopafstand) of slechts 5 minuten lopen vanaf het station. Op het erf kun je gratis parkeren. De salon is gedeeltelijk rolstoelvriendelijk. Jouw scootmobiel parkeer je voor de salondeur.

Praktijkruimte
De salon is geheel in natuurlijke stijl ingericht. Hout, in combinatie met groene en bruine kleuren zorgen voor een knusse, relaxte en rustgevende sfeer, zodat je je gemakkelijk in balans voelt. In mijn salon vind je de behandelstoel die voor gezicht/decolleté en arm/voet behandelingen wordt gebruikt. De salon beschikt ook over een douche en toilet. 

Daarnaast heb ik een hoekje waar ik groene cosmetica producten verkoop, zoals dagcrème, maskers, deodorant, tandpasta, kinderproducten, etc. Ze zijn allen 100% natuurlijk, bio gecertificeerd en veelal vegan. Op maat gemaakte crèmes, speciaal voor jou, worden er natuurlijk ook verkocht. Je vindt er daarnaast ook een make-up display van ZAO met de nieuwste make-up van het seizoen. Sinds kort is er ook 100% natuurlijk gecertificeerde parfum “fruitig, bloemig of houterig”, zoals jij graag je geur beleefd.

Wellness chalet
In de achtertuin vind je een wellness chalet in Scandinavische stijl met onder andere een Finse stoel met een echte rendierhuid erin. Het allerfijnste is toch wel de speciale wellnesspearl tafel waar jij je heerlijk kunt ontspannen. Deze behandeltafel is verwarmd, kan zachtjes wiegen, beschikt over kleurentherapie en heeft een fijne stoomkap om de opgebrachte producten goed in het lichaam op te laten nemen. Mede hierom is het wellness chalet niet alleen geschikt voor puur ontspannende behandelingen, maar ook voor therapeutische behandelingen.