Les Gavots de Provence

“Als de eerste zonnestralen doorbreken, komen Les Gavots (de lavendelsnijders) van de bergen naar beneden.”
Wie houdt niet van de Provence? Het land dat geurt naar lavendel en waar de grootste schilders al verliefd op werden. Word nu ook verliefd op huidverzorging met al het goede uit de Provence.

Les Gavots de Provence is afkomstig uit hetzelfde laboratorium in Zuid-Frankrijk als S.P.A. Deze productlijn is gebaseerd op phytotherapie: het genezen door planten. De ingrediënten voor de Les Gavots producten worden dan ook zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet van bloemen, planten en kruiden waar de Provence bekend om staat. De planten oliën, bloemenwaters, etherische oliën en plant- en vruchtenextracten zorgen voor een verrukkelijke geur die u meteen aan de Provence doet denken, maar brengen ook een heilzame werking met zich mee. Ze bieden een doeltreffende verzorging die de mens van nature nodig heeft.

Kwaliteit
De producten van Les Gavots zijn niet “op basis van natuurlijke ingrediënten”, maar ze zijn daadwerkelijk 100% puur natuur. Ze zijn samengesteld uit pure planten oliën, bloemenwaters, etherische oliën en plant- en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddelen worden etherische oliën en grapefruit-extracten gebruikt.
Les Gavots producten zijn vrij van minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen. Hierdoor zijn zij zacht voor de huid en zal deze niet vervelend reageren.