Schoonheidsspecialiste Loes Frijters

“We willen er allemaal zo goed mogelijk verzorgd uit zien, het liefst met een gezonde huid in een goede conditie. In mijn schoonheidssalon ínbalance staan respect voor de mens en de natuur centraal. Ik wil niet alleen de mensen een beetje mooier maken, maar ook de wereld. Ik wil onze aarde leefbaar houden en daaraan bijdragen”.

Mijn visie op schoonheid
Ik ben van agrarische afkomst en ik ben daarom opgegroeid met de natuur om mij heen. Ik ben opgegroeid op de boerderij. Spelenderwijs leerde ik de beesten verzorgen, op het land werken en in de moestuin helpen. Bij ons thuis aten wij groenten, fruit en vlees meteen van het land, de tuin of uit de stal. En ja, er zat wel eens een worm of slakje in een appel of in de sla; die kriebelde ik er dan met mijn vinger uit.

Ik ben dus gewend om onbespoten en onbewerkte levensmiddelen te eten en om mijn leefstijl aan de natuur aan te passen. We aten de groenten en fruit van het seizoen en kookten altijd zelf. We hadden in ons gezin geen last van allergie of eczeem. We hadden wel eens een virus als de mazelen of waterpokken te pakken en we waren ook wel eens verkouden, maar dat was het dan ook. Als we ziek waren kregen we van moeder een appel of een bord vers eten van de hof en dan knapten we meestal snel weer op. Ik ben er dus van overtuigd dat een gezonde huid voor een groot deel van binnen uit komt.  

Mijn visie op de natuur en de mensen
Ik ben opgegroeid in de natuur en ik wil niet dat deze mooie natuur helemaal naar de knoppen gaat. Ik vind dat we onze planeet moeten doorgeven aan onze nakomelingen, zonder veel schade. Daarom wil ik zo milieuvriendelijk en zo duurzaam mogelijk werken. Ik ga daar heel ver in; ik gebruik 2e hands spullen of recyclebare producten. 
Ik vind dat mensen met een beperking ook wat kunnen betekenen voor mijn salon. Ze verzorgen de tuin voor mij en verpakken de make-up in gerecyclede zakjes. Ik steun goede doelen zoals de Alpe d’HuZes, maar ook de voetbalclub waar mensen aan hun conditie werken. 

Mijn visie op mijn schoonheidssalon ínbalance
Daarnaast wil ik natuurlijk ook een gezond bedrijf hebben en winst maken. De kinderen zijn groot en eten als leeuwen zoveel en de kachel moet ook branden. Winst is echter niet mijn belangrijkste drijfveer. Het mag niet ten koste gaan van de mensen of de natuur. 

Naast mijn saloncabine en de sauna heb ik ook een wellness chalet. Hier geef ik niet alleen ontspannende behandelingen, maar ook therapeutische behandelingen

Graag zie ik je binnenkort in mijn salon!