Voor biologische visagie komt u naar een specialist als ínbalance face- & bodycentre. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Om die reden maken wij enkel gebruik van 100% natuurlijke producten met ingrediënten van hoge kwaliteit. Naast visagie kunt u bij ons ook terecht voor andere schoonheidsbehandelingen als huidverzorging en -verbetering, body sugaring en spray tanning. ínbalance face- & bodycentre is een schoonheidssalon in Bergen op Zoom die gespecialiseerd is in biologische visagie.

Biologische visagie afgestemd op de huidconditie en persoonlijke wensen van de cliënt

Bij ínbalance face- & bodycentre wordt de biologische visagie verzorgt door schoonheidsspecialiste en phytotherapeute Loes Frijters. Zij is opgegroeid met alles wat de natuur te bieden heeft. De ouders van deze schoonheidsspecialiste hebben haar geleerd op wat voor manier natuurlijke producten gebruikt kunnen worden voor lichamelijke en geestelijke verzorging. Ook met biologische visagie is Loes Frijters u graag van dienst. ínbalance face- & bodycentre stemt een behandeling altijd af op uw huidconditie en persoonlijke wensen. Ook de natuurlijke verzorgingsproducten voor thuis worden speciaal voor de cliënt geselecteerd.

Gespecialiseerde schoonheidssalon

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde schoonheidssalon voor biologische visagie, dan komt u naar ínbalance face- & bodycentre. Bij ons kunt u even volledig tot rust komen. Een afspraak kunt u online maken, maar u kunt ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer 06 266 031 12. Onze salon is gelegen aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Body centre Bergen op Zoom | Body sugaring Bergen op Zoom | Persoonlijke biologische verzorging