Société Provençale d'Aromatherapie

Société Provençale d'Aromatherapie (S.P.A.) is een compleet gezichts- en lichaamsverzorgingsprogramma met 100% natuurlijke producten. Een behandeling met S.P.A. producten is een unieke en individuele ervaring, waarbij de klant persoonlijk benaderd wordt. De behandeling, maar ook de thuisverzorgingsproducten, worden persoonlijk samengesteld. Hierbij worden de huidconditie en wensen van de klant, maar ook de seizoenen, in acht genomen.

Verzorgende wellness
S.P.A. producten zijn uiterst geschikt voor een heerlijk wellness behandeling, maar ook voor verzorgende behandelingen van gezicht en lichaam. De behandelaar volgt regelmatig trainingen, waardoor problemen driedimensionaal aangepakt kunnen worden met behandeling van de huid, het geven van wellness en het aanpakken van de oorzaak.

Kwaliteit
Alle producten zijn gemaakt van ingrediënten met een hoogwaardige bio-kwaliteit. Ze bevatten een hoog gehalte van pure etherische oliën, planten oliën en plantenextracten en worden onder zeer strenge eisen samengesteld met betrekking tot de werkzaamheid en zuiverheid. Alle producten zijn vrij van synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, minerale oliën, alcohol, emulgatoren en kleurstoffen. Ze zijn proefdiervrij getest en de meeste producten kunnen ook door veganisten gebruikt worden.

Contactformulier