Bent u op zoek naar een body centre in de regio Bergen op Zoom? Zoek dan niet verder en kom naar ínbalance face- & bodycentre. Bij deze salon wordt u uitstekend geholpen door phytotherapeute en schoonheidsspecialiste Loes Frijters. Van haar ouders heeft zij geleerd wat de natuur allemaal te bieden heeft. Door haar opvoeding weet deze schoonheidsspecialiste alles van lichamelijke verzorging met biologische producten. Voor de heerlijkste behandelingen met natuurlijke verzorgingsproducten moet u in Bergen op Zoom naar een body centre als ínbalance face- en bodycentre.

Body centre in Bergen op Zoom voor een persoonlijke behandeling

Bij een body centre als ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom krijgt u een behandeling die volledig afgestemd is op uw huidconditie en persoonlijke wensen. Wij hebben een divers aanbod van biologische behandelingen, waaronder:

  • Huidverzorging en -verbetering: voor het revitaliseren, regenereren en ontspannen van de huid;
  • Body sugaring: een natuurlijke manier van ontharing met sugar paste afkomstig uit de Arabische wereld.

Naast de verschillende schoonheidsbehandelingen kunt u bij ons ook terecht voor natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten om thuis te gebruiken.

Verzekerd van kwaliteit

ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom is een schoonheidssalon en body centre waar u verzekerd bent van kwaliteit. Wij zijn gevestigd aan de Wouwsestraatweg 155. U heeft de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Voor meer informatie belt u met ons via 06 266 031 12.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Body sugaring Bergen op Zoom Persoonlijke biologische verzorging | Phytotherapie Bergen op Zoom