Wellness behandelingen

Voor alle wellness behandelingen werk ik met de producten van S.P.A.. De etherische oliën uit deze producten worden opgenomen in de bloedbaan en gaan zo verder het lichaam door. Zo bereiken ze de weefsellagen onder de huid en de spieren. 

Afhankelijk van het doel van de behandeling stel ik de producten samen. Veel producten kunnen gemengd of gecombineerd worden, zodat ik je een behandeling op maat kan aanbieden. 
Het biedt de mogelijkheid om een ‘wellness’ behandeling te geven, maar ook een therapeutische lichaamsbehandeling. Denk aan ontspanning, verbeteren van circulatie, ontzuren, ontgiften, menopauze, enzovoorts.

De ínbalance lichaamsbehandelingen worden uitgevoerd op wellness pearls. Je ligt op een verwarmde wellness tafel vol kasteel steentjes die ervoor zorgen dat je heerlijk ligt en dat je volledig kunt ontspannen tijdens de behandeling. Zo komen de huid, spieren, bloedcirculatie en gewrichten weer in een optimale conditie. Door de wiegende/tril- en kleurtherapie functie krijgt jij een perfect relaxt gevoel van zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning.

ANTI-STRESS BEHANDELING: €120,- ± 60 min.
Maak hier een afspraak.

Deze behandeling is volledig gericht op het ontspannen van lichaam en geest.

Je wordt ontvangen met een lekkere infusion. Na een voetbad met badkristallen, wordt jij gescrubd. Daarna krijg je een lichaamspakking Relaxante en ik breng een anti-stress masker op je gezicht aan. Tevens bevat deze behandeling een ontspannende massage Relaxante met aangepaste plantenolie gedurende 20 minuten.

DE GEUR VAN LAVENDEL: €95,- ± 45 min.
Maak hier een afspraak.

Deze behandeling is gericht op het zuiveren van de huid en het verwijderen van dode huidcellen. Het resultaat? Een zachte verzorgde huid én een ontspannen lichaam en geest.

Je wordt ontvangen met een lekkere infusion. Na een voetbad met Dode Zee zout wordt je lichaam gescrubd met Dode Zee zout en lavendel. De modderpakking is een weldaad voor de huid. De behandeling wordt afgerond met een lavendelolie als algehele lichaamsverzorging.  

 

LICHAAMSBEHANDELINGEN VOOR HAAR EN VOOR HEM: €60,- ± 30 min
Maak hier een afspraak.

Deze behandeling is vooral ontspannend: je voelt je heerlijk en vaart er wel bij. Tijdens de behandeling worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid goed verzorgd. 

Je wordt ontvangen met een lekkere infusion. Tijdens deze behandeling gebruik ik een kruiderij van roos voor haar of een kruiderij van eucalyptus/akkermunt voor hem.
Na een voetenbad met Dode Zee zout krijg je een lichaamsscrub waarbij het lichaam grondig gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een rozenolie voor het hele lichaam voor haar en een eucalyptus/akkermunt olie voor hem.

Naargelang het soort huidtype, kun jij ook kiezen voor evt. Calendula, Calendula rijstkiem of rode mandarijn. Al de producten op deze verandering worden automatisch aangepast aan jouw huidtype. 

Wellness behandeling