Bij ínbalance face- & bodycentre bent u helemaal op de goede plek voor S.P.A. Aromatherapie. Deze schoonheidssalon heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom gebruiken we voor behandelingen en therapieën uitsluitend 100% biologische verzorgingsproducten. Aromatherapeute Loes Frijters helpt u graag. Zij heeft van haar ouders geleerd over lichamelijke verzorging op basis van natuurlijke producten. Deze aromatherapeute heeft alle kennis en kunde in huis om u op het gebied van aromatherapie uitstekend van dienst te kunnen zijn. Voor S.P.A. Aromatherapie moet u bij ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom zijn.

S.P.A. Aromatherapie bij ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom

De S.P.A Aromatherapie is een programma voor gezichts- en lichaamsverzorging met volledig biologische producten. Een behandeling met S.P.A. producten is een persoonlijke en unieke ervaring waarbij de klant centraal staat. Zowel de behandeling als de thuisverzorgingsproducten worden door ínbalance face- & bodycentre volledig afgestemd op de wensen van de klant. Daarbij wordt ook rekening gehouden met uw huidconditie en de seizoenen. Bij de S.P.A. Aromatherapie kan lichamelijke verzorging driedimensionaal aangepakt worden: het wegnemen van de oorzaak, de behandeling van de huid en het geven van wellness.

Wellness-chalet

Maak online een afspraak voor S.P.A. Aromatherapie bij ínbalance face- & bodycentre of bel naar de schoonheidssalon via het telefoonnummer 06 266 031 12. De saloncabine, sauna en wellness chalet vindt u aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Verzorging op maat Bergen op Zoom | Wellness Bergen op Zoom | 100% natuurlijke make-up Bergen op Zoom