Bent u op zoek naar 100% natuurlijke make-up in de omgeving van Bergen op Zoom? Zoek dan niet verder en kom naar ínbalance face- & bodycentre. Als duurzame schoonheidssalon gebruiken wij alleen 100% biologische en natuurlijke producten. De producten die door ons worden gebruikt, zijn volledig afgestemd op uw huidconditie. Dat geldt ook voor de 100% natuurlijke make-up voor thuis die u bij ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom kunt aanschaffen.

100% natuurlijke make-up van ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom

Behalve 100% natuurlijke make-up kunt u bij ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom ook terecht voor diverse andere biologische huidverzorgingsproducten. Verder beschikken wij over een saloncabine, sauna en wellness chalet. Loes Frijters is een schoonheidsspecialiste en phytotherapeute die u graag van dienst is met verschillende schoonheidsbehandelingen voor lichaam en geest. Laat u bij ínbalance face- & bodycentre van top tot teen verzorgen en kom helemaal tot rust. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wellness behandeling? Bij ons bent u hiervoor helemaal op de juiste plek.

Maak een afspraak

Voor 100% natuurlijke make-up moet u in de regio Bergen op Zoom bij ínbalance face- & bodycentre zijn. Maak online een afspraak of neem contact op via 06 266 031 12. Onze salon is gelegen aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Aroma behandeling Bergen op Zoom | Biologische gezichtsbehandeling | Biologische huidverzorging Bergen op Zoom