Heerlijke wellness in Bergen op Zoom

ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom beschikt over een wellness chalet waar je even helemaal tot rust kunt komen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daarom maken wij enkel gebruik van 100% biologische producten met natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

 

Bij ínbalance face- & bodycentre word je verzorgd door schoonheidsspecialiste Loes Frijters. Zij is van agrarische afkomst en opgegroeid met alles wat de natuur te bieden heeft. Als schoonheidsspecialiste weet zij alles van lichamelijke verzorging op basis van natuurlijke producten. Als je op zoek bent naar wellness in de regio Bergen op Zoom, dan is ínbalance face- & bodycentre een goed idee.

 

In Bergen op Zoom kan ínbalance face- & bodycentre je met een groot aanbod van wellness behandelingen van dienst zijn. Wij beschikken over een saloncabine, sauna en speciale wellness tafel. Daar kun je genieten van diverse behandelingen, waaronder:

 

Maak nu een afspraak voor een heerlijke wellness behandeling of lichaamsbehandeling bij ínbalance face- & bodycentre aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom. Bel naar 06 266 031 12 of reserveer online.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:

100% natuurlijke make-up Bergen op Zoom | Aroma behandeling Bergen op Zoom | Biologische gezichtsbehandeling