Voor verzorging op maat komt u in de regio Bergen op Zoom naar ínbalance face- & bodycentre. Wij bieden u individuele behandelingen die volledig zijn afgestemd op uw huidconditie. Naast persoonlijke behandelmethodes worden ook de thuisproducten samengesteld op basis van het huidtype en de wensen van de cliënt. Daarnaast houden we ook rekening met de seizoenen. Omdat ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom duurzaamheid erg belangrijk vindt, gebruiken wij voor verzorging op maat uitsluitend 100% biologische producten met natuurlijke ingrediënten.

Verzorging op maat bij ínbalance face- en bodycentre in Bergen op Zoom

Bij ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom kunt u uitstekend terecht voor persoonlijke verzorging op maat. Onze schoonheidsspecialiste en phytotherapeute Loes Frijters weet exact hoe ze u het beste van dienst moet zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan, waaronder:

  • Body sugaring: een natuurlijke manier van ontharen die afkomstig is uit de Arabische wereld. In plaats van hars wordt sugar paste gebruikt;
  • Huidverzorging en huidverbetering: voor het revitaliseren, regenereren en ontspannen van de huid.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom en wilt u een afspraak maken voor verzorging op maat? Dat kan online of door te bellen naar het telefoonnummer 06 266 031 12. Onze salon is gelegen aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Wellness Bergen op Zoom | 100% natuurlijke make-up Bergen op Zoom | Aroma behandeling Bergen op Zoom