Bij ínbalance face- & bodycentre bent u op de juiste plek voor een biologische gezichtsbehandeling. Wij zijn een schoonheidssalon die uitsluitend werkt met natuurlijke en duurzame producten. Iedere behandeling wordt bij ons volledig afgestemd op de huidconditie van de cliënt. Daarnaast stellen wij thuisproducten ook persoonlijk voor u samen. Dat gebeurt altijd volledig op maat en rekening houdend met uw persoonlijke wensen en het seizoen. Voor een gezichtsbehandeling met 100% biologische producten moet u bij ínbalance face- & bodycentre zijn.

Biologische gezichtsbehandeling voor een betere doorbloeding van de huid

De biologische gezichtsbehandeling wordt bij ínbalance face- & bodycentre uitgevoerd door Loes Frijters. Deze schoonheidsspecialiste is opgegroeid met alles wat de natuur te bieden heeft en zodoende weet zij exact hoe lichaam en geest verzorgd kunnen worden met biologische producten. Voordat we beginnen met een biologische gezichtsbehandeling, wordt eerst met de cliënt besproken wat de wensen en doelen zijn. Vervolgens wordt samen met u een behandelplan afgesproken. Een gezichtsbehandeling met biologische producten zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en een betere stofwisseling. ínbalance face- & bodycentre heeft alle expertise in huis om verschillende huidtypes te behandelen. Zowel een droge huid als een gevoelige huid en acne.

Goede conditie van de huid

Met een biologische gezichtsbehandeling wordt uw huid weer in goede conditie gebracht. Om een afspraak te maken bij ínbalance face- & bodycentre kunt u online reserveren of bellen naar het telefoonnummer 06 226 031 12. Onze salon is gelegen aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Biologische huidverzorging Bergen op Zoom | Biologische make-up Bergen op Zoom | Biologische schoonheidsspecialiste Bergen op Zoom