ínbalance face- & bodycentre kan u uitstekend van dienst zijn als u een aroma behandeling wilt laten doen in de regio Bergen op Zoom. Bij ons staat duurzaamheid altijd voorop. Dat komt mede doordat aromatherapeute Loes Frijters is opgegroeid met alles wat de natuur te bieden heeft. Zij gebruikt al haar hele leven de natuur als bron voor verzorging van lichaam en geest. Zodoende maakt ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom voor een aroma behandeling uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke en biologische producten met ingrediënten van hoge kwaliteit.

Aroma behandeling in Bergen op Zoom bij ínbalance face- & bodycentre

Een aroma behandeling bij ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom is ideaal om helemaal tot rust te komen. De behandeling wordt uitgevoerd in onze saloncabine. Daarnaast beschikken wij ook over een sauna en een wellness chalet. Bij onze aromatherapeute bent u helemaal in goede handen voor een professionele en duurzame behandeling. Als u dat wilt, kunt u van top tot teen worden verzorgd. Naast een aroma behandeling kunt u bij ínbalance face- & bodycentre onder meer ook terecht voor huidverzorging, ontharing en spray tanning.

Bel voor een afspraak

U kunt online of telefonisch een afspraak maken voor een aroma behandeling bij ínbalance face- & bodycentre. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 06 226 031 12. Onze salon is gelegen aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Biologische gezichtsbehandeling | Biologische huidverzorging Bergen op Zoom | Biologische make-up Bergen op Zoom