Bent u op zoek naar een schoonheidssalon voor phytotherapie in de regio Bergen op Zoom? Dan bent u bij ínbalance face- & bodycentre helemaal op de juiste plek. Bij phytotherapie wordt gebruik gemaakt van planten om lichamelijke en geestelijke klachten te verhelpen. Het is een van de oudste vormen van genezing. Phytotherapeute Loes Frijters is u graag van dienst. Zij weet alles van lichamelijke verzorging op basis van 100% biologische producten. Dat komt omdat deze phytotherapeute opgegroeid is met alles wat de natuur te bieden heeft. ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom is een specialist in phytotherapie.

Phytotherapie met biologische producten in Bergen op Zoom

Voor phytotherapie komt u in Bergen op Zoom en omgeving naar ínbalance face- & bodycentre. Voor de behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van biologische producten van S.P.A., PUURR en Les Gavots. Op die manier blijven de duurzaamheid en het respect voor de natuur gewaarborgd. De productlijn Les Gavots is gebaseerd op phytotherapie. De ingrediënten voor de producten van deze lijn worden zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet van kruiden, planten en bloemen uit de Provence. De natuurlijke verzorgingsproducten die wij gebruiken, kunt u ook voor thuisgebruik aanschaffen.

Online een afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak voor phytotherapie bij salon ínbalance face- & bodycentre aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom. Dat kunt u online doen, maar u kunt ook contact opnemen met ons via het telefoonnummer 06 266 031 12.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
S.P.A. Aromatherapie | Verzorging op maat Bergen op Zoom | Wellness Bergen op Zoom