ínbalance face- & bodycentre is u graag van dienst met persoonlijke biologische verzorging. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en daarom maken wij uitsluitend gebruik van volledig natuurlijke producten met ingrediënten van uitstekende kwaliteit. Op het gebied van biologische verzorging kunt u bij ons terecht voor behandelingen als body sugaring, huidverbetering en voet- en handverzorging. Voor persoonlijke biologische verzorging komt u naar schoonheidssalon ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom.

Persoonlijke biologische verzorging bij ínbalance face- & bodycentre

De biologische verzorging wordt bij ínbalance face- & bodycentre volledig op uw huidtype en persoonlijke wensen afgestemd. U wordt behandeld door schoonheidsspecialiste en phytotherapeute Loes Frijters. Zij weet alles van het gebruik van natuurlijke producten voor lichamelijke en geestelijke verzorging. Dat komt omdat deze schoonheidsspecialiste is opgegroeid met alles wat de natuur te bieden heeft. Ze weet alles van persoonlijke biologische verzorging om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Daarnaast biedt ínbalance face- & bodycentre ook diverse biologische verzorgingsproducten voor thuis aan.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde schoonheidssalon voor persoonlijke biologische verzorging? Zoek dan niet verder en kom langs bij ínbalance face- & bodycentre aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom. Wij beschikken over een saloncabine, sauna en wellness chalet. Een afspraak maakt u online of u kunt even bellen met ons via 06 266 031 12.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Phytotherapie Bergen op Zoom | S.P.A. Aromatherapie | Verzorging op maat Bergen op Zoom