ínbalance face- & bodycentre is een biologische schoonheidsspecialiste in Bergen op Zoom. In de salon is aroma- en phytotherapeute Loes Frijters u graag van dienst. Zij heeft van haar ouders alles geleerd over wat de natuur allemaal te bieden heeft. Zodoende weet deze schoonheidsspecialiste alles van lichamelijke verzorging met natuurlijke en duurzame producten. Als u in de regio Bergen op Zoom op zoek bent naar een biologische schoonheidsspecialiste komt u naar ínbalance face- & bodycentre.

Biologische schoonheidsspecialiste Bergen op Zoom

Een biologische schoonheidsspecialist als ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom biedt u een persoonlijke behandeling die compleet is afgestemd op uw huidconditie. Bij ons kunt u kiezen uit diverse behandelingen, waaronder:

Naast behandelingen voor verzorging en verbetering van de huid, kunt u bij ínbalance face- & bodycentre ook terecht voor natuurlijke verzorgingsproducten voor thuis.

Kwaliteitsgarantie

Ga voor een biologische schoonheidsspecialiste die kwaliteit levert naar ínbalance face- & bodycentre aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom. Een afspraak kunt u online maken en voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via 06 266 031 12.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:

Biologische gezichtsbehandeling | Biologische verzorgingsproducten | Biologische huidverzorging Bergen op Zoom