Kom voor biologische huidverzorging naar een specialist als ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom. Wij zijn een schoonheidssalon waar enkel gewerkt wordt met duurzame en natuurlijke producten. Bij iedere behandeling wordt rekening gehouden met de huidconditie van de cliënt. Ook de thuisproducten die u bij ons kunt bestellen worden volledig afgestemd op uw huidconditie en persoonlijke wensen. Als u in de regio Bergen op Zoom op zoek bent naar een salon voor biologische huidverzorging, dan moet u bij ínbalance face- & bodycentre zijn.

ínbalance face- & bodycentre: biologische huidverzorging in Bergen op Zoom

Bij ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom wordt u voor huidverzorging met biologische producten geholpen door Loes Frijters. Zij maakt haar hele leven al gebruik van natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten en zodoende weet deze schoonheidsspecialiste precies hoe ze u het beste van dienst kan zijn. Voordat er begonnen wordt met de behandeling voor het verzorgen of verbeteren van uw huid, willen wij eerst weten wat uw wensen en doelen zijn. Vervolgens spreken we samen met u een behandelplan af.

Betere stofwisseling en doorbloeding

De biologische huidverzorging van ínbalance face- & bodycentre zorgt voor een betere stofwisseling en een betere doorbloeding van uw huid. Wilt u gebruik maken van onze diensten en/of producten? Neem dan online contact met ons op of bel naar 06 226 031 12. De behandelingen vinden plaats in onze salon aan de Wouwsestraatweg 155 in Bergen op Zoom. 

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Biologische make-up Bergen op Zoom Biologische schoonheidsspecialiste Bergen op Zoom Biologische verzorgingsproducten