Biologische make-up haalt u in de regio Bergen op Zoom bij ínbalance face- & bodycentre. Wij zijn een duurzame schoonheidssalon die uitsluitend werkt met 100% natuurlijk producten gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit. Onze producten zijn uitermate geschikt voor u, omdat ze door ons volledig worden afgestemd op uw huidconditie. Ook de biologische make-up voor thuis wordt door ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom persoonlijk voor u samengesteld.

Biologische make-up van ínbalance face- & bodycentre in Bergen op Zoom

Naast biologische make-up kunt u in Bergen op Zoom bij ínbalance face- & bodycentre ook terecht voor verschillende andere huidverzorgingsproducten. Op onze locatie aan de Wouwsestraatweg 155 beschikken wij over een wellness chalet, sauna en saloncabine. Daar wordt u behandeld door onze schoonheidsspecialiste en aromatherapeute Loes Frijters. Zij helpt u graag met een natuurlijke en biologische behandeling voor lichaam en geest. U wordt bij ons van top tot teen verzorgd en zodoende kunt u compleet tot rust komen. U kunt bij ons onder andere kiezen voor welness behandelingen en body sugaring.

Bel voor meer informatie

Voor biologische make-up moet u in de omgeving van Bergen op Zoom bij ínbalance face- & bodycentre zijn. U kunt online een afspraak maken of voor meer informatie even bellen met ons via het telefoonnummer 06 266 031 12.

 

Voor meer informatie over de diensten van ínbalance raden wij u de volgende pagina's aan:
Biologische schoonheidsspecialiste Bergen op Zoom | Biologische verzorgingsproducten | Biologische visagie