Bij de schoonheidsspecialiste in Bergen op Zoom, ínbalance face- en bodycentre, kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen. Sinds 2014 ben is Loes Frijters als gediplomeerd schoonheidsspecialiste werkzaam bij ínbalance. Je parkeert de auto gratis voor de deur en komt tot rust in de praktijkruimte of wellness chalet in Scandinavische stijl.

Schoonheidsspecialiste in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom verzorgen wij als schoonheidsspecialist graag verschillende behandelingen voor gezicht en lichaam. Tijdens iedere behandeling werken wij uitsluitend met producten die 100% natuurlijk en zoveel mogelijk van biologische oorsprong zijn. Voorbeelden van behandelingen die wij als schoonheidsspecialist in Bergen op Zoom uitvoeren:

Saloncabine, sauna en speciale wellness tafel

Naast dat ik als schoonheidsspecialiste verschillende behandelingen in de praktijkruimte in Bergen op Zoom verzorg, kom je ook tot rust in het wellness chalet. Kies bijvoorbeeld voor een ontspannende wellness behandeling, kom tot rust in de sauna of verbeter je huid met een van de therapeutische behandelingen. Naar wat voor behandeling gaat jouw voorkeur uit?

 

Maak een afspraak bij de schoonheidsspecialiste nabij Halsteren

Wil je weten wat de meest geschikte behandeling voor jouw huidtype is? Heb je vragen over een van de behandelingen? Of heb je overige vragen? In alle gevallen voorzie ik je graag van persoonlijk advies en ben je verzekerd van een behandeling die afgestemd is op jouw huidconditie en het seizoen. Bel voor vragen naar 06 226 031 12 of maak online een afspraak.